Швейцария е популярна с красивата си природа, назъбени планински върхове, покрити със сняг през цялата година, тучни зелени поляни, борови гори, кристално чисти потоци спускащи се от върхове на Алпите. В Швейцария се намират едни от най-впечатляващите европейски ски курорти, огромен брой писти с различни нива на трудност, добре оборудвани, маркирани, най-високо ниво на обслужване, много ски-училища, повече от сто курорта.

Стил, финес, мода, култура, както и невероятно красиви градове и пейзажи, това е Франция. Тя може да бъде характеризирана, като ски нация с много суперлативи. Именно на нейна територия се намира и първенеца на Алпите - връх Мон Блан - " Mont Blanc, където се намират най-високо разположения ски лифт в Шамони, както и най-обширно разположения ски курорт - Трите Долини "Les Trois Vallees" - 600км. ски писти. На френска територия Алпите ще Ви предложат избор от над 220 курорта.

Природата е красива навсякъде, но на някои определени места тя просто сякаш е дала най-доброто от себе си и е превърнала тези райони в невероятни красоти, на които човешкото око не може да се наслади.

Търсите още изкусителни оферти?

Потърсете в предложенията на нашите партньори. Разбира се, ползвате всички преференции на членството си при нас.