Регистрация

Търсене

Намерете пътувания

Запознайте се с едно интересно предложение на MultiTravel Club, изпълнено в колаборация с водещи туроператори, авиокомпании и хотелски платформи и отличаващо се с изключителни условия и премиум обслужване за картодържателите, членове на MultiTravel Club

MultiТravel Cаrd® е туристически продукт на MultiTravel Club, който се предлага чрез Ultra Travel Agency, в качеството си на туроператор, обслужващ всички нови и настоящи членове на MultiTravel Club.

MultiTravel Club* е клубна програма, предоставяща ексклузивни оферти и гарантирани отстъпки към всяка една сфера на туризма в България и по света. Като член на MultiTravel Club и притежател на MultiТravel Cаrd® ще имате възможност да получавате бонус тoчки при всяка резерция в сферата на туризма. Бонус тoчките пpeдcтaвлявaт процентова печалба от стойността на туристически услуги, приложима към всеки наш партньор, присъстващ в нашата партньорска мрежа.

Научи повече за бонус програмата на Multitravel Club

MultiТravel Cаrd® е създадена специално за често пътуващи хора. Ние ще ви предложим първокласно обслужване, премиум селекция и ексклузивни цени за вашите лични и служебни пътешествия, от кратки уикенд приключения до екзотични дестинации, от бюджетни до луксозни ваканции.

Индивидуални Multitravel® Cards
Scroll to top