Тронът на Дубай е една златна пясъчна ивица в Арабския залив, където топлите лазурни вълни на морето отговарят на пустинята. Този град е един оазис на удоволствие, купол, заобиколен от дюни, една от най-модерните дестинации на планетата, благодарение на способността си да задоволи нуждите на легиони от взискателни туристи. Дубай е една голяма детска площадка за възрастни.
Целогодишно слънце, прекрасни плажове, драматични пустинни пейзажи, топли води. И представете си, че това не са най-изкусителните атракции, които правят Дубай толкова съблазнителен. Можете да се спуснете във високоадреналинови пустинни приключения, гмуркане и водни спортове, както и да поиграете на най-добрите голф игрища в света. Пет, шест и седем звездни хотели предлагат несрещан лукс. Търговските центрове са най-големите в света и са пълни с най-висок клас стоки. Стотици ресторанти с кухня от цял свят предлагат кулинарни изкушения от Мексико до Малайзия.
Дубай е една арабска страна с дълга история като търговско пристанище. Следи от традиционния  живот, обичаи и архитектура все още могат да се видят , но днес и утре са много по-важни, отколкото вчера. Почти всяка сграда в този мегаполис е на по-малко от 20 години, а най-драматичните и новаторски мегапроекти не са приключили или  все още са в процес на изграждане.
Градът е със сигурност уникален. Ислямът е негова котва, но Дубай е отворил вратите си за останалата част от света с покана за работа, почивка и игра, което създава истинска международна атмосфера.
Безсрамно модерен и материалистичен, животът тук се извършва с главоломна скорост.
Пейзажът е рязък, доверието е високо небе, с дух в стил "Всичко мога да направя".
Дубай е без съмнение, едно от бижутата на света, които трябва да се видят.

Препоръчани партньори за Дубай

Търсите още изкусителни оферти?

Потърсете в предложенията на нашите партньори. Разбира се, ползвате всички преференции на членството си при нас.