Тронът на Дубай е една златна пясъчна ивица в Арабския залив, където топлите лазурни вълни на морето отговарят на пустинята. Този град е един оазис удоволствие-купол, заобиколен от дюни; една от най-модерните дестинации на планетата, благодарение на способността си да задоволи нуждите на легиони от взискателни туристи. Дубай е за забавление-една голяма детска площадка за възрастни.

Целогодишно слънце, прекрасни плажове, драматични пустинни пейзажи, топли води. И представете си, че това не са най-изкусителните атракции, които правят Дубай толкова съблазнителен. Можете да се спуснете във високоадреналинови пустинни приключения, гмуркане и водни спортове, както и да поиграете на най-добрите голф игрища в света. Пет, шест и седем звездни хотели предлагат на несрещан лукс. Търговските центрове са най-големите в света и са пълни с най-висок клас стоки. Стотици ресторанти с кухня от цял свят, можете да опитате кулинарни изкушения от Мексико до Малайзия.
Дубай е една арабска страна с дълга история като търговско пристанище. Следи от традиционния живот, обичаи и архитектура все още могат да се видят , но днес и утре са много по-важни, отколкото вчера. Почти всяка сграда в този мегаполис е на по-малко от 20 години, а най-драматичните и новаторски мегапроекти не са приключили или все още в процес на изграждане.

Градът е със сигурност уникален. Ислямът е нейната котва, но тя е отворила вратите си за останалата част от света, и ги е поканил на работа, почивка и игра, което създава истинска международна атмосфера. Безсрамно модерен и материалистичен, животът тук се извършва с главоломна скорост. Пейзажът е рязък, доверието е високо небе, дух в стил всичко мога да направя. Това е без съмнение, едно от истинските места, които трябва да се видят в света.

 

Препоръчани партньори за ДУБАЙ:

Търсите още изкусителни оферти?

Потърсете в предложенията на нашите партньори. Разбира се, ползвате всички преференции на членството си при нас.